FANTASTISKT - jag är allting.

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Fantastisk - 27 juli 2011 20:34

iih. vart i stan med Weiner & Konrad. vi sprang i affärer en stund och sen tog vi en fika vid centralen. väldigt mysigt! Konrad är världens sötaste.. iofs, kan man bli annat när man har världens finaste mama? nä, tror inte det :)

 
  

 

   

  

Av Fantastisk - 27 juli 2011 12:38

go'morron!

nu är ansökan till CSN underskriven, nerpackad och klar att skickas iväg. ochkså är mitt hår är tvättat.. eller, halvt iallafall. sitter med inpackning i. det var helt sjukt äckligt när jag vaknade imorse. och det gör ju inte saken bättre att jag har världens mest avskyvärda utväxt också. yay. ska färga det så fort jag orkar. heh..


så långt har jag alltså kommit med dagen. frukost, CSN, hårtvätt.. också har jag gjort en inköpslista på IKEAs hemsida. wiiho! det är helt sinnes hur mycket jag längtar till WB nu. verkligen. jag vet att det här året kommer att innebära fetmycket plugg osv. men jag är säker på att det kommer att bli det bästa året på WB och att det kommer att vara värt det i slutändan.


eh, aja. nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta med allt som ska göras. ska rensa ur en garderob först och främst.. tror jag. öh.


tjingeling!   

Ovido - Quiz & Flashcards