FANTASTISKT - jag är allting.

Alla inlägg under augusti 2011

Av Fantastisk - 15 augusti 2011 15:11


 
några av sakerna från min inköpslista @ IKEA. dom färgade lamporna är nog bland det sötaste jag sett och blir perfekta för mig som är så himla mörkrädd. längtar tills pengarna kommer så jag kan shoppa loss allt som behövs. ska fixa mig en dator också, eftersom jag fortfarande inte har någon sen min tog livet av sig.

Av Fantastisk - 15 augusti 2011 14:41

ååååh, jag städar. så himla äckligt när det är katthår, damm & silverfiskar precis överallt. men aja.. fått bort det värsta nu iaf. och kanske lärt mig en liten läxa; borde nog städa oftare så det inte hinner bli så fruktansvärt äckligt.


ringde internatföreståndaren idag också, fick beskedet att jag och Lisa inte kommer att kunna flytta in på Mellangården direkt utan måste bo på Hilton tills det finns plats. men det känns rätt okej ändå. längtar, på söndag it is! iiiih.


här har ni en bild på Wendelsbergs sjukt snygga huvudbyggnad, det är dock inte där vi kommer att bo utan där vi har klassrum, matsal osv.


 

Av Fantastisk - 14 augusti 2011 16:50

oh, hai! nu är det ett tag sedan igen.. förlååååt! har gjort massor av saker sedan sist men jag orkar inte skriva om allt. kortfattat; grillkväll, henriksbergsröj, döskallefest, fyålanylla x5. typ så. sen får ni lista ut resten själva!


nu är det exakt en vecka tills flytten. liiite nervös måste jag allt erkänna att jag är även om jag vet hur det mesta kommer att bli. azum! dock måste jag ringa internatföreståndaren och skälla lite, fick nämligen info om att hon placerat mig och Henemalm i fel byggnad. vi får se hur det löser sig, men hoppas på att kunna bo @ Mellangården. mycket mysigare än Hilton!

Ovido - Quiz & Flashcards